9,0/10

Klantbeoordeling

Europese merk

Verzekerd van kwaliteit

1 WERKDAG!

Wij leveren uit voorraad

Gespreid betalen

achteraf & rentevrij

Search

Klachtenpagina

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Akupanelgigant
handelend onder de naam/namen: The Future Company B.V.

Vestigings- & bezoekadres:
Bombaystraat 59
3047BA Rotterdam

Telefoonnummer: 085 13 03 599 (lokaal tarief)
E-mailadres: info@akupanelgigant.nl
KvK-nummer: 70224536
BTW-identificatienummer: NL858200302B01

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@akupanelgigant.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van www.akupanelgigant.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 204 reviews.