9,0/10

Klantbeoordeling

Europese merk

Verzekerd van kwaliteit

1-3 werkdagen

Wij leveren uit voorraad

Gespreid betalen

achteraf & rentevrij

Search

Disclaimer

  • Ondanks de zorg die wij besteden aan de inrichting van onze webshop, kan haardjes.nl niet instaan voor juistheid en volledigheid aangaande de inhoud van de site akupanelgigant.nl. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor elke vorm van directe- of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van artikelen aangeschaft op akupanelgigant.nl (vanaf nu beschreven als The Future Company B.V.). Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van onze webshop of de (on)bereikbaarheid van de webshop.
  • Alle producten worden aangeboden in de staat waarin ze zich feitelijk bevinden, zonder enige garantie ten aanzien van hun geschiktheid voor een bepaald doel. De op The Future Company B.V. aangeboden materialen, worden aangeboden zonder enige vorm van garantie, anders dan de de garantie verstrekt door de vervaardiger van het product (fabrieksgarantie). The Future Company B.V. staat niet garant voor enige, door de vervaardiger of andere personen, gedane beweringen aangaande het product.
  • De verkoopovereenkomst is uitsluitend gesloten op het moment dat The Future Company B.V. het juiste bedrag (totale productprijs) van de consument heeft ontvangen.
  • The Future Company B.V. behoudt zich het recht voor om informatie op deze site, met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder enige kennisgeving door te voeren. 
  • De (auteurs-)rechten met betrekking tot de inhoud van deze site (teksten en afbeeldingen) berusten uitsluitend bij haardjes.nl heeft het recht ingezonden tekst- en beeldmateriaal in te korten en/of aan te passen.
  • Alle (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot The Future Company B.V. berusten uitsluitend bij The Future Company B.V. De inhoud van deze website mag alleen gebruikt worden voor persoonlijk gebruik. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van The Future Company B.V., behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het gebruiken van de website.
De waardering van www.akupanelgigant.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 188 reviews.