9,0/10

Klantbeoordeling

Europese merk

Verzekerd van kwaliteit

1 WERKDAG!

Wij leveren uit voorraad

Gespreid betalen

achteraf & rentevrij

Search

Betaalmethoden

Er kan bij ons op verschillende manieren afgerekend worden. Onze betaalprovider is Mollie B.V. Deze zal als begunstigde verschijnen bij de betaling.

Wij brengen geen kosten in rekening voor de betaalmethoden. Een overzicht van de beschikbare methoden:

iDEAL
Veel gebruikt door Nederlandse klanten. Na succesvolle betaling krijgen wij direct bericht zodat de bestelling snel geleverd kan worden.

in3
Een flexibele optie die u de mogelijkheid biedt om uw betaling in termijnen te voldoen. Dit stelt u in staat om te genieten van uw aankoop terwijl u het bedrag in delen betaalt.

Bancontact / Mister Cash 
Deze methode wordt door klanten uit België veel gebruikt. Ook hierbij wordt direct aan ons doorgegeven of de betaling succesvol is, waarna wij de bestelling zo snel mogelijk verwerken.

SOFORT Banking
Geliefd bij onze Duitse klanten. Ook hier weer een snelle statusmelding waardoor de levering snel kan plaatsvinden.

Bankoverschrijving
Het handmatig afrekenen via de omgeving van uw bank kan in heel Europa. Na keuze voor deze methode ziet u na het plaatsen van de bestelling een overzicht met de gegevens voor de overboeking. Deze kunt u ook via e-mail laten versturen zodat de betaling later gedaan kan worden. Gebruik niet onze eigen bankrekening gegevens om bestelling te betalen maar volg de instructies van Mollie! Het kan enkele werkdagen in beslag nemen voordat de betaling is ontvangen. Hierna zal de bestelling pas worden verzonden.

De waardering van www.akupanelgigant.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 204 reviews.